Vesitkatko Järvenpään Kukkakujalla ma 21.5 klo 17 alkaen – VESIKATKO OHI

Kukkakujalla Järvenpäässä saneerataan runkovesijohtoa. Urakoitsijana toimii Maanrakennus B Dahlbacka.

Saneerausurakkaan liittyen suoritamme liitostöitä maanantaina 21.5 klo 17 alkaen. Liitostöihin liittyen vedenjakelu joudutaan väliaikaisesti katkaisemaan välillä Kukkakuja/Satukallionkuja risteys – Suvikatu. Vedenjakelukatkoksesta on ilmoitettu tiedotteella kiinteistöjä joita vesikatko koskee. Vedenjakelun arvioidaan palautuvan normaaliksi klo 23.00 mennessä. Vedenjakelu voidaan aloittaa aikaisemmin, heti työn ollessa valmis.

Huomioitavaa:

Vedenjakelun keskeytys saattaa irrottaa putkista saostumia ja ruostetta, josta voi aiheutua vesijohtoveden laatuhaittoja mm. vesihanojen ja pesukoneiden sihtien tukkeutumista sekä vaalean pyykin värjäytymistä.

Ennen veden käyttämistä suositamme mahdollisten haittojen poistamiseksi veden juoksuttamista, kunnes vesi kirkastuu. Putkistoon mahdollisesti päässyt ylimääräinen ilma voi aiheuttaa ”kolinaa” ja pärskintää vettä juoksutettaessa, sekä veden sameutta. Ellei muutaman minuutin juoksutus auta, pyydämme ottamaan yhteyttä Tuusulan seudun vesilaitokseen, puh: 040-5040444

 

Lisätietoja:

Uku Nurm, 050-3666506

Urakoitsija

 

Ossi Laaksonen, 040-4866514

Käyttömestari

Tuusulan seudun vesilaitos kuntayhtymä

Pahoittelemme vesikatkosta aiheutuvaa haittaa sekä veden laadun hetkellistä huonontumista!

 

 

24.09.2018 - Vedenkeittokehotus Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä on purettu.

Ruoka- ja juomavettä ei enää tarvitse keittää ennen käyttöä Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä. Söderkullan vesitornista ja vesijohtoverkostosta löytyi pintavesisaastutusta ilmentäviä bakteereita torstaina (20.9.2018), minkä vuoksi alueelle annettiin viime viikolla vedenkeittokehotus. Keittokehotus on nyt purettu, ja vesijohtovettä voi käyttää alueella normaalisti.