Tuusulantien vesikatko on ohi

Päivitys klo 14.40

Vesikatko on ohi ja vedenjakelu on palautettu normaaliksi.

Huomioitavaa: Vedenjakelun keskeytys saattaa irrottaa putkistoista saostumia ja ruostetta, josta voi aiheutua vesijohtoveden laatuhaittoja mm. vesihanojen ja pesukoneiden sihtien tukkeutumista sekä vaalean pyykin värjäytymistä.

Ennen veden käyttämistä suositamme mahdollisten haittojen poistamiseksi veden juoksuttamista, kunnes vesi kirkastuu. Putkistoon mahdollisesti päässyt ylimääräinen ilma voi aiheuttaa ”kolinaa” ja pärskintää vettä juoksutettaessa, sekä veden sameutta. Ellei muutaman minuutin juoksutus auta, pyydämme ottamaan yhteyttä Tuusulan seudun vesilaitokseen, 040-5040444

Yön aikana liitettiin käyttöön uutta runkovesijohtoa. Liitostyön viimeistelyssä sattui putkirikko, jonka vuoksi vesikatko kestää ennakoitua kauemmin.

Vedenjakelu pyritään palauttamaan ennalleen mahdollisimman nopeasti aamun aikana.

Päivitys klo 12.00

Vedenjakelun keskeytys jatkuu välillä Suotie-Tammitie. Työ pyritään saamaan valmiiksi mahdollisimman nopeasti. Vedenjakelu on järjestetty paikan päälle.

Tuusulantie 124, 126, 128, 130 ja 131 kiinteistöjen osalta vedenjakelu palautunut normaaliksi.

 

24.09.2018 - Vedenkeittokehotus Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä on purettu.

Ruoka- ja juomavettä ei enää tarvitse keittää ennen käyttöä Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä. Söderkullan vesitornista ja vesijohtoverkostosta löytyi pintavesisaastutusta ilmentäviä bakteereita torstaina (20.9.2018), minkä vuoksi alueelle annettiin viime viikolla vedenkeittokehotus. Keittokehotus on nyt purettu, ja vesijohtovettä voi käyttää alueella normaalisti.