Vesikatko Talmassa keskiviikkona 24.7. kello 9:00 alkaen

Suoritamme vesijohtoverkoston kunnossapitotöitä Talmassa, Talmankuja 30 kohdalla.

Korjaustöiden ajaksi joudutaan runkovesijohto sulkemaan, joka aiheuttaa vedenjakelun keskeytyksen Talmankujalla, Talmankaaressa ja Satotalmantiellä.

Vesikatko alkaa keskiviikkona 24.7 kello 9:00

Vedenjakelu pyritään saamaan normaaliksi kello 13:00 mennessä. Vedenjakelu voidaan aloittaa myös aikaisemmin heti työn valmistuttua.

HUOMIOITAVAA

Kunnossapitotöiden seurauksena putkistoista saattaa irrota saostumia ja ruostetta, joista voi aiheutua vesijohtoveden laatuhaittoja kuten veden sameutta ja ruskeaksi värjäytymistä.

Laatuhaitoista voi seurata vesihanojen ja pesukoneiden sihtien tukkeutumista sekä vaalean pyykin värjäytymistä. Putkistoon mahdollisesti päässyt ylimääräinen ilma voi aiheuttaa “kolinaa” ja pärskintää vettä juoksutettaessa. Ellei muutaman minuutin juoksutus auta, pyydämme ottamaan yhteyttä puhelinnumeroon 040 504 0444

Vesikatkon jälkeen mahdollisten haittojen poistamiseksi, ennen veden käyttöä, suositamme veden juoksuttamista, kunnes vesi kirkastuu.

Pahoittelemme vesikatkosta ja mahdollisista vesijohtoveden laatuhaitoista aiheutuvaa haittaa.

 

 

24.09.2018 - Vedenkeittokehotus Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä on purettu.

Ruoka- ja juomavettä ei enää tarvitse keittää ennen käyttöä Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä. Söderkullan vesitornista ja vesijohtoverkostosta löytyi pintavesisaastutusta ilmentäviä bakteereita torstaina (20.9.2018), minkä vuoksi alueelle annettiin viime viikolla vedenkeittokehotus. Keittokehotus on nyt purettu, ja vesijohtovettä voi käyttää alueella normaalisti.