Vesikatko Söderkullassa 19.7. klo 22-24 – VESIKATKO OHI

Runkovesijohdon asennustöihin liittyen suoritamme vesikatko Söderkullan alueella 19.7 klo 22-24. Vesikatko vaikuttaa Hansaksen ja Söderkullan kartanon alueelle.

Huomioitavaa:

Asennustöistä johtuen putkistoista saattaa irrota saostumia ja ruostetta, josta voi aiheutua vesijohtoveden laatuhaittoja mm. vesihanojen ja pesukoneiden sihtien tukkeutumista sekä vaalean pyykin värjäytymistä.

Ennen veden käyttämistä suositamme mahdollisten haittojen poistamiseksi veden juoksuttamista, kunnes vesi kirkastuu. Putkistoon mahdollisesti päässyt ylimääräinen ilma voi aiheuttaa ”kolinaa” ja pärskintää vettä juoksutettaessa, sekä veden sameutta. Ellei  veden reilu juoksutus auta, pyydämme ottamaan yhteyttä Tuusulan seudun vesilaitokseen, puh: 040-5040444.

24.09.2018 - Vedenkeittokehotus Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä on purettu.

Ruoka- ja juomavettä ei enää tarvitse keittää ennen käyttöä Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä. Söderkullan vesitornista ja vesijohtoverkostosta löytyi pintavesisaastutusta ilmentäviä bakteereita torstaina (20.9.2018), minkä vuoksi alueelle annettiin viime viikolla vedenkeittokehotus. Keittokehotus on nyt purettu, ja vesijohtovettä voi käyttää alueella normaalisti.