Vesikatko Söderkullassa 1.8. klo 22 alkaen, koskee Hansaksen ja Söderkullan kartanon aluetta – VESIKATKO OHI

Suoritamme runkovesijohdon liitostyön Söderkullassa.

Työn ajaksi joudutaan Söderkullantien varrella kulkeva runkovesijohto sulkemaan välillä Hansaksenkaari – Glamarsintie. Tämä aiheuttaa vedenjakelun keskeytyksen Hansaksen asuinalueella ja Söderkullan kartanon ympäristössä.

 

Vesikatko alkaa keskiviikkona 1.8.2018 klo 22:00

Vedenjakelu pyritään saamaan normaaliksi seuraavaan aamun kello 06:00 mennessä. Pyydämme varaamaan talousvettä astioihin vesikatkoa varten. Työn ajaksi toimitetaan myös Hansaksen päiväkodin parkkipaikalle vedenjakeluvaunu, josta voi noutaa talousvettä omalla astialla.

 

Huomioitavaa:

Liitostöistä johtuen putkistoista saattaa irrota saostumia ja ruostetta, josta voi aiheutua vesijohtoveden laatuhaittoja mm. vesihanojen ja pesukoneiden sihtien tukkeutumista sekä vaalean pyykin värjäytymistä.

Ennen veden käyttämistä suositamme mahdollisten haittojen poistamiseksi veden juoksuttamista, kunnes vesi kirkastuu. Putkistoon mahdollisesti päässyt ylimääräinen ilma voi aiheuttaa ”kolinaa” ja pärskintää vettä juoksutettaessa, sekä veden sameutta. Ellei veden runsas juoksutus auta, pyydämme ottamaan yhteyttä Tuusulan seudun vesilaitokseen, 040-5040444 tai virka-aikana käyttöpäällikkö Tuomas Turuseen, 041-4349332.

Pahoittelemme vesikatkosta aiheutuvaa haittaa sekä veden laadun hetkellistä huonontumista!

 

24.09.2018 - Vedenkeittokehotus Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä on purettu.

Ruoka- ja juomavettä ei enää tarvitse keittää ennen käyttöä Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä. Söderkullan vesitornista ja vesijohtoverkostosta löytyi pintavesisaastutusta ilmentäviä bakteereita torstaina (20.9.2018), minkä vuoksi alueelle annettiin viime viikolla vedenkeittokehotus. Keittokehotus on nyt purettu, ja vesijohtovettä voi käyttää alueella normaalisti.