Vesikatko Sipoon Mårsbackantiellä 25.4.

Sipoon Martinkylässä joudutaan katkaisemaan vedentulo keskiviikkona 25.4. klo 9 alkaen. Vesikatkon arvioitu päättymisaika on klo 18:00. Katkos kohdistuu Mårsbackantien kiinteistöihin välillä Martinkyläntie ja Albackantie. Myös Albackantien alkupään vesijohtoverkostoon liittyneet kiinteistöt voivat jäädä ilman vettä. Katkon syynä on Martinkyläntien alittavan vesijohdon saneeraus. Alueelle järjestetään tilapäinen vedenjakelu Martinkyläntien ja Mårsbackantien risteykseen.

Internetsivuiltamme www.tsvesi.fi voi seurata tilanteen etenemistä.

Lisätietoja tarvittaessa:

Tuusulan seudun vesilaitos
Tuomas Turunen
puh. 041-4349332

Sipoon vesi- ja viemärilaitos
Anssi Kylkisalo
puh. 050-5544532

HUOMIOITAVAA

Putkirikon korjauksen jälkeen saattaa putkistoista irrota saostumia ja ruostetta, joista voi aiheutua vesijohtoveden laatuhaittoja kuten veden sameutta ja ruskeaksi värjäytymistä.

Laatuhaitoista voi seurata vesihanojen ja pesukoneiden sihtien tukkeutumista sekä vaalean pyykin värjäytymistä. Putkistoon mahdollisesti päässyt ylimääräinen ilma voi aiheuttaa “kolinaa” ja pärskintää vettä juoksutettaessa.

Vesikatkon jälkeen mahdollisten haittojen poistamiseksi, ennen veden käyttöä, suositamme veden juoksuttamista, kunnes vesi kirkastuu.

Pahoittelemme vesikatkosta ja mahdollisista vesijohtoveden laatuhaitoista aiheutuvaa haittaa.

24.09.2018 - Vedenkeittokehotus Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä on purettu.

Ruoka- ja juomavettä ei enää tarvitse keittää ennen käyttöä Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä. Söderkullan vesitornista ja vesijohtoverkostosta löytyi pintavesisaastutusta ilmentäviä bakteereita torstaina (20.9.2018), minkä vuoksi alueelle annettiin viime viikolla vedenkeittokehotus. Keittokehotus on nyt purettu, ja vesijohtovettä voi käyttää alueella normaalisti.