Vesikatko Pohjois-Paippisissa tiistaina 16.7.2013 klo 22.00 alkaen

Vedenjakelun keskeytys

Suoritamme vesijohtoverkoston kunnossapitotöitä Pohjois-Paippisissa, Paippistentien ja Bastnäsintien risteyksessä.

Korjaustöiden ajaksi joudutaan runkovesijohto sulkemaan välillä Paippistentie 730–1140. Tämä aiheuttaa vedenjakelun keskeytyksen kyseisellä välillä Paippistentien varrella sekä Mosantiellä, Bastnäsintiellä, Rauhalantiellä, Fredsbackantiellä ja Karbinintiellä.

Vesikatko alkaa tiistaina 16.7.2013 klo 22.00

Vedenjakelu pyritään saamaan normaaliksi seuraavaan aamuun kello 06:00 mennessä. Vedenjakelu voidaan aloittaa myös aikaisemmin heti työn valmistuttua.

HUOMIOITAVAA

Kunnossapitotöiden seurauksena putkistoista saattaa irrota saostumia ja ruostetta, joista voi aiheutua vesijohtoveden laatuhaittoja kuten veden sameutta ja ruskeaksi värjäytymistä.

Laatuhaitoista voi seurata vesihanojen ja pesukoneiden sihtien tukkeutumista sekä vaalean pyykin värjäytymistä. Putkistoon mahdollisesti päässyt ylimääräinen ilma voi aiheuttaa “kolinaa” ja pärskintää vettä juoksutettaessa. Ellei muutaman minuutin juoksutus auta, pyydämme ottamaan yhteyttä puhelinnumeroon 040 504 0444

Vesikatkon jälkeen mahdollisten haittojen poistamiseksi, ennen veden käyttöä, suositamme veden juoksuttamista, kunnes vesi kirkastuu.

Pahoittelemme vesikatkosta ja mahdollisista vesijohtoveden laatuhaitoista aiheutuvaa haittaa.

 

24.09.2018 - Vedenkeittokehotus Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä on purettu.

Ruoka- ja juomavettä ei enää tarvitse keittää ennen käyttöä Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä. Söderkullan vesitornista ja vesijohtoverkostosta löytyi pintavesisaastutusta ilmentäviä bakteereita torstaina (20.9.2018), minkä vuoksi alueelle annettiin viime viikolla vedenkeittokehotus. Keittokehotus on nyt purettu, ja vesijohtovettä voi käyttää alueella normaalisti.