Vesikatko 10.5 Keravan Kytömaalla

Suoritamme runkovesijohdon liitostyön Koivulantien varrella. Liitostyön vuoksi joudutaan vedenjakelu keskeyttämään Keravan Kytömaalla.

Vesikatko koskee Kytömaantien varrella asuvia välillä Kytömaantie 127-217 sekä seuraavia katuja: Siikiläntie, Kytökuja, Tukkilantie, Tukkilankuja ja Käkimäentie. Työ alkaa keskiviikkona 10.5 klo 9.00. Vedenjakelu pyritään saamaan normaaliksi viimeistään klo 17.00 mennessä tai heti kun työ on valmis. Alueen asukkaita on tiedotettu vedenjakelun keskeytyksestä postilaatikkoon jätetyllä ilmoituksella ja pyydetty varaamaan talousvettä työn ajaksi.

Huomioitavaa:

Vedenjakelun keskeytys voi irrottaa putkistoista saostumia ja ruostetta, josta voi aiheutua vesijohtoveden laatuhaittoja mm. vesihanojen ja pesukoneiden sihtien tukkeutumista sekä vaalean pyykin värjäytymistä.

Ennen veden käyttämistä suositamme mahdollisten haittojen poistamiseksi veden runsasta juoksuttamista useammasta hanasta, kunnes vesi kirkastuu. Putkistoon mahdollisesti päässyt ylimääräinen ilma voi aiheuttaa ”kolinaa” ja pärskintää vettä juoksutettaessa, sekä veden sameutta. Ellei noin 10–15 minuutin juoksutus auta, pyydämme ottamaan yhteyttä Tuusulan seudun vesilaitokseen.

Pahoittelemme vesikatkosta aiheutuvaa haittaa sekä veden laadun hetkellistä huonontumista.

Lisätietoja:

Tuomas Turunen, 041-4349332 (virka-aikana)

Toimisto ja päivystysnumero, 040-5040444 (24/7)

 

 

24.09.2018 - Vedenkeittokehotus Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä on purettu.

Ruoka- ja juomavettä ei enää tarvitse keittää ennen käyttöä Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä. Söderkullan vesitornista ja vesijohtoverkostosta löytyi pintavesisaastutusta ilmentäviä bakteereita torstaina (20.9.2018), minkä vuoksi alueelle annettiin viime viikolla vedenkeittokehotus. Keittokehotus on nyt purettu, ja vesijohtovettä voi käyttää alueella normaalisti.