Vesijohdon vuoto Tuusulantiellä

Vesijohdon vuoto Tuusulantiellä Kirkonkylän koulun lähistöllä aiheuttaa vesikatkon muutamiin kiinteistöihin Tuusulantien, Suotien ja Tammitien varressa. Vesikatkon vaikutusalue on esitetty tällä kartalla.
Korjaustöiden ajaksi joudutaan vedenjakelu keskeyttämään alkaen keskiviikkona 11.11.2015 klo 21:00
Etukäteisarvion mukaan korjaustyö saadaan valmiiksi seuraavaan aamuun mennessä ja vedenjakelu normalisoitua.

Vesijohtovuoto on aiheuttanut veden laadun heikentymistä myös muualla Mattilan sekä Hirsitienmäen alueilla. Laadun heikkeneminen ilmenee vedessä väri- ja makuhaittoina. Haitat eivät ole terveydelle vaarallisia, mutta veden juomista ja pyykinpesua kannattaa välttää, kunnes veden laatu (väri) on palautunut normaaliksi. Haittojen poistumista nopeuttaa veden juoksuttaminen kiinteistön hanoista.

Väliaikainen vedenjakelupiste on järjestetty Kirkonkylän koulun asuntolan P-alueelle os. Tuusulantie 129 (omat astiat mukaan).

Korjaustyön vuoksi joudumme myös ohjaamaan sekä ajoneuvo- että kevyttä liikennettä Tuusulantiellä normaalista poikkeavalla tavalla.

Pahoittelemme asukkaille työstä aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja tarvittaessa käyttömestari Tuomas Turunen p. 041-434 9332.

Virka-ajan jälkeen Tuusulan seudun vesilaitoksen varallaolija 040-504 0444.

24.09.2018 - Vedenkeittokehotus Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä on purettu.

Ruoka- ja juomavettä ei enää tarvitse keittää ennen käyttöä Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä. Söderkullan vesitornista ja vesijohtoverkostosta löytyi pintavesisaastutusta ilmentäviä bakteereita torstaina (20.9.2018), minkä vuoksi alueelle annettiin viime viikolla vedenkeittokehotus. Keittokehotus on nyt purettu, ja vesijohtovettä voi käyttää alueella normaalisti.