Vedenjakelun katkos Ketunkorvenalueella Tuusulassa keskiviikkona 4.3

Tuusulan seudun vesilaitos kuntayhtymä (TSV) suorittaa ennalta suunniteltuja runkovesijohdon huoltotöitä Marjamäen pohjavesilaitoksen läheisyydessä. Tämä vaikuttaa myös Tuusulan veden (kunnan vesihuoltoliikelaitos) vesijohtoverkostoon, ja korjaustöiden ajaksi Tuusulan Ketunkorven alueen vedenjakelu joudutaan katkaisemaan Ketunkorventien, -kujan ja -polun sekä Kivityyrintien ja Hargasojankujan kiinteistöiltä.

Vesikatko alkaa keskiviikkona 4.3.2015 klo 13:00.

Vedenjakelu pyritään saamaan normaaliksi klo 16:00 mennessä. Vedenjakelu voidaan aloittaa myös aikaisemmin heti työn valmistuttua.

Vesikatkon aluerajaus

Huomioitavaa:

Vesijohtovuodon korjaustyöstä johtuen putkistoista saattaa irrota saostumia ja ruostetta, joista voi aiheutua vesijohtoveden laatuhaittoja mm. vesihanojen ja pesukoneiden sihtien tukkeutumista sekä vaalean pyykin värjäytymistä. Ennen veden käyttämistä suositamme mahdollisten haittojen poistamiseksi veden juoksuttamista, kunnes vesi kirkastuu. Putkistoon mahdollisesti päässyt ylimääräinen ilma voi aiheuttaa ”kolinaa” ja pärskintää vettä juoksutettaessa sekä veden sameutta. Ellei muutaman minuutin juoksutus auta, pyydämme ottamaan yhteyttä Tuusulan seudun vesilaitokseen, puh: 040-5040444.

Pahoittelemme vesikatkosta aiheutuvaa haittaa sekä veden laadun hetkellistä huonontumista!

Lisätietoja arkisin klo 8.00–16.00 välisenä aikana:

Tuomas Turunen, käyttömestari

041-4349332 tuomas.turunen@tsvki2018.local

Hanna Riihinen, vesihuoltoinsinööri

040-314 3579 hanna.riihinen@tuusula.fi

24.09.2018 - Vedenkeittokehotus Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä on purettu.

Ruoka- ja juomavettä ei enää tarvitse keittää ennen käyttöä Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä. Söderkullan vesitornista ja vesijohtoverkostosta löytyi pintavesisaastutusta ilmentäviä bakteereita torstaina (20.9.2018), minkä vuoksi alueelle annettiin viime viikolla vedenkeittokehotus. Keittokehotus on nyt purettu, ja vesijohtovettä voi käyttää alueella normaalisti.