Sulassa vesikatko 24.5. vesijohdon saneeraustöiden takia

Hiekkamäentiellä uusitaan runkoputkea ja liitostöiden takia tänään alueella on vesikatko. Ennakkoon on laputettu kiinteistöt, joilla oli arvioitu katkos tänään klo 6-9. Häiriöalue kuitenkin laajenee ja vesikatko jatkuu koko Sulan alueella. Tiedotamme työn etenemisestä ja katkosalueesta tarkemmin tällä sivulla. Tämän hetkisen tiedon mukaan alueella on häiriöitä vedenjakelussa koko aamupäivän ajan.

Päivitys klo 11.30  – Liitostyö on saatu päätökseen ja vedenjakelu jatkuu normaalisti.

Huomioitavaa:

Vedenjakelun keskeytys voi irrottaa putkistoista saostumia ja ruostetta, josta voi aiheutua vesijohtoveden laatuhaittoja mm. vesihanojen ja pesukoneiden sihtien tukkeutumista sekä vaalean pyykin värjäytymistä.

Ennen veden käyttämistä suositamme mahdollisten haittojen poistamiseksi veden runsasta juoksuttamista useammasta hanasta, kunnes vesi kirkastuu. Putkistoon mahdollisesti päässyt ylimääräinen ilma voi aiheuttaa ”kolinaa” ja pärskintää vettä juoksutettaessa, sekä veden sameutta. Ellei noin 10–15 minuutin juoksutus auta, pyydämme ottamaan yhteyttä Tuusulan seudun vesilaitokseen.

Pahoittelemme vesikatkosta aiheutuvaa haittaa sekä veden laadun hetkellistä huonontumista.

Lisätietoja:

Tuomas Turunen, 041 434 9332 (virka-aikana)

Toimisto ja päivystysnumero, 040 504 0444 (24/7)

24.09.2018 - Vedenkeittokehotus Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä on purettu.

Ruoka- ja juomavettä ei enää tarvitse keittää ennen käyttöä Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä. Söderkullan vesitornista ja vesijohtoverkostosta löytyi pintavesisaastutusta ilmentäviä bakteereita torstaina (20.9.2018), minkä vuoksi alueelle annettiin viime viikolla vedenkeittokehotus. Keittokehotus on nyt purettu, ja vesijohtovettä voi käyttää alueella normaalisti.