POIKKEUSTILANNE TALOUSVEDEN TOIMITTAMISESSA

Tuusulan seudun vesilaitos kuntayhtymä suorittaa poikkeuksellisen puhdistusoperaation suurimmalla veden tuotantolaitoksellaan, Jäniksenlinnan tekopohjavesilaitoksella, lauantaina 13.10.2012. Syy operaatioon on tavanomainen, 5 – 10 vuoden välein tehtävä alavesisäiliön puhdistus, jonka aikana veden pumppaus verkostoon on seis. Arvion mukaan laitos palaa normaalitilaansa lauantai-iltana klo 18.00 mennessä.

Etukäteisarvion mukaan työstä ei aiheudu havaittavaa haittaa veden käyttäjille missään verkoston osassa. Kohonneen riskitilanteen takia julkaistaan kuitenkin tämä tiedote. Jäniksenlinnan tuotantokapasiteetti on kyseisen ajanjakson aikana korvattavissa kuntayhtymän muilla laitoksilla.

Mikäli tilanteessa tapahtuisi odottamatonta joko veden riittävyyden tai laadun suhteen, ilmoitamme niistä välittömästi kotisivuillamme www.tsvesi.fi, sekä maksuttomassa puhelintiedotteessamme 080092400. Päivystäjämme vastaa puhelinnumerossa 0405040444.

24.09.2018 - Vedenkeittokehotus Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä on purettu.

Ruoka- ja juomavettä ei enää tarvitse keittää ennen käyttöä Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä. Söderkullan vesitornista ja vesijohtoverkostosta löytyi pintavesisaastutusta ilmentäviä bakteereita torstaina (20.9.2018), minkä vuoksi alueelle annettiin viime viikolla vedenkeittokehotus. Keittokehotus on nyt purettu, ja vesijohtovettä voi käyttää alueella normaalisti.