Liitostyö keskeyttää vedenjakelun Hyökännummen ja Ohkolan alueella tiistaina 22.10 klo 12-19

 

Tuusulan seudun vesilaitos kuntayhtymä tekee vesijohdon liitostöitä Kellokoskella Tuusulassa. Liitostyö keskeyttää vedenjakelun Mäntsälän Veden verkostossa HYÖKÄNNUMMEN ja OHKOLAN alueella tiistaina 22.10.2013 klo 12-19 välisenä aikana.

Huomioitavaa:

Vesijohtoverkoston liitostöistä johtuen putkistoista saattaa irrota saostumia ja ruostetta, josta voi aiheutua vesijohtoveden laatuhaittoja mm. vesihanojen ja pesukoneiden sihtien tukkeutumista sekä vaalean pyykin värjäytymistä. Ennen veden käyttämistä suositamme mahdollisten haittojen poistamiseksi veden juoksuttamista, kunnes vesi kirkastuu. Putkistoon mahdollisesti päässyt ylimääräinen ilma voi aiheuttaa ”kolinaa” ja pärskintää vettä juoksutettaessa, sekä veden sameutta. Ellei muutaman minuutin juoksutus auta, pyydämme ottamaan yhteyttä Tuusulan seudun vesilaitokseen, puh: 040-5040444

Tilannetta voi seurata nettisivuilta, www.tsvesi.fi

 Pahoittelemme vesikatkosta aiheutuvaa haittaa sekä veden laadun hetkellistä huonontumista!

24.09.2018 - Vedenkeittokehotus Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä on purettu.

Ruoka- ja juomavettä ei enää tarvitse keittää ennen käyttöä Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä. Söderkullan vesitornista ja vesijohtoverkostosta löytyi pintavesisaastutusta ilmentäviä bakteereita torstaina (20.9.2018), minkä vuoksi alueelle annettiin viime viikolla vedenkeittokehotus. Keittokehotus on nyt purettu, ja vesijohtovettä voi käyttää alueella normaalisti.