Kellokosken vesijohtovuoto on korjattu

Tiedote 15.10. päivitetty klo 16:45

Vedenjakelu Kellokoskella toimii normaalisti. Tuusulan kunnan vesihuoltoliikelaitoksen vesijohdossa ollut vuoto on saatu korjattua noin klo 11.30.

Vedenjakelukatkos koski aluksi laajaa aluetta Kellokoskella, mutta saatiin nopeasti rajattua koskemaan vain noin kymmentä taloa Vanhan valtatien/Pohjoisväylän/Nummimetsäntien alueella Kellokoskella.

HUOMIOITAVAA

Vedenjakelukatkoksen jälkeen saattaa putkistoista irrota saostumia ja ruostetta, joista voi aiheutua vesijohtoveden laatuhaittoja kuten veden sameutta ja ruskeaksi värjäytymistä. Laatuhaitoista voi seurata vesihanojen ja pesukoneiden sihtien tukkeutumista sekä vaalean pyykin värjäytymistä. Putkistoon mahdollisesti päässyt ylimääräinen ilma voi aiheuttaa ”kolinaa” ja pärskintää vettä juoksutettaessa. Vesikatkon jälkeen mahdollisten haittojen poistamiseksi, ennen veden käyttöä, suositamme veden juoksuttamista, kunnes vesi kirkastuu.

Pahoittelemme vesikatkosta ja mahdollisista vesijohtoveden laatuhaitoista aiheutunutta haittaa. Lisätietoja saa numerosta 040 314 3138.

24.09.2018 - Vedenkeittokehotus Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä on purettu.

Ruoka- ja juomavettä ei enää tarvitse keittää ennen käyttöä Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä. Söderkullan vesitornista ja vesijohtoverkostosta löytyi pintavesisaastutusta ilmentäviä bakteereita torstaina (20.9.2018), minkä vuoksi alueelle annettiin viime viikolla vedenkeittokehotus. Keittokehotus on nyt purettu, ja vesijohtovettä voi käyttää alueella normaalisti.