Kellokoskella vesijohtovuoto ke 15.10.

Kellokoskella, Rajalinnan ja Vanhan Valtatien risteyksen läheisyydessä, on rakennustyömaalla sattunut runkovesijohdon rikkoutuminen. Vedenjakelukatkos koskee laajaa aluetta Kellokoskella. Ilmoitamme tällä sivulla tilanteen kehittymisestä. Veden kulkusuunta vesijohdoissa voi vaihdella koko Kellokosken alueella ja tämän takia voi vedessä olla laatuhäiriöitä.

HUOMIOITAVAA

Vedenjakelukatkoksen jälkeen saattaa putkistoista irrota saostumia ja ruostetta, joista voi aiheutua vesijohtoveden laatuhaittoja kuten veden sameutta ja ruskeaksi värjäytymistä. Laatuhaitoista voi seurata vesihanojen ja pesukoneiden sihtien tukkeutumista sekä vaalean pyykin värjäytymistä. Putkistoon mahdollisesti päässyt ylimääräinen ilma voi aiheuttaa ”kolinaa” ja pärskintää vettä juoksutettaessa. Vesikatkon jälkeen mahdollisten haittojen poistamiseksi, ennen veden käyttöä, suositamme veden juoksuttamista, kunnes vesi kirkastuu.

Pahoittelemme vesikatkosta ja mahdollisista vesijohtoveden laatuhaitoista aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja saa numerosta 040 314 3138.

24.09.2018 - Vedenkeittokehotus Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä on purettu.

Ruoka- ja juomavettä ei enää tarvitse keittää ennen käyttöä Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä. Söderkullan vesitornista ja vesijohtoverkostosta löytyi pintavesisaastutusta ilmentäviä bakteereita torstaina (20.9.2018), minkä vuoksi alueelle annettiin viime viikolla vedenkeittokehotus. Keittokehotus on nyt purettu, ja vesijohtovettä voi käyttää alueella normaalisti.