Jäniksenlinna-Järvenpää yhdysvesijohto otetaan käyttöön tiistaina

Tuusulan seudun vesilaitos kuntayhtymä ottaa käyttöön Tuusulan Jäniksenlinnasta Järvenpäähän rakennetun yhdysvesijohdon tiistaina 22.11.2011. Liitostyöt aloitetaan tiistaiaamuna klo 8:00 ja niiden arvioidaan kestävän tiistaihin klo 16:00 saakka. Liitostöiden yhteydessä putkeen voi jäädä pieni määrä ilmaa, joka voi aiheuttaa veden pärskimistä sitä juoksuttaessa. Putkistosta voi myös irrota saostumia virtaus- ja painevaihteluiden takia. Mahdollinen häiriöalue koskee Järvenpään kaupungin läntisiä alueita kuten Saunakalliota, Louttia, Sortoa ja Jamppaa. Tuusulan kunnan osalta häiriöitä voi esiintyä Jäniksenlinnassa, Vanhakylässä ja Purolassa. Puolimatkantien, Mäyräojantien ja Vanhan Siltalantien lähistöllä saattaa esiintyä lyhyehkö vesikatko, muualla katkoja ei pitäisi esiintyä.

Jos veden laadussa on aistein havaittavia muutoksia, on syytä välttää veden nauttimista sellaisenaan ja juoksuttaa vettä, kunnes se kirkastuu. Myös pesukoneiden käyttöä on syytä välttää mahdollisen laatuhäiriön aikana.

PAHOITTELEMME TEILLE MAHDOLLISESTI AIHEUTUVAA HÄIRIÖTÄ

Lisätietoja saa tarvittaessa numerosta: 040-5040444 (24 h/vrk) Mahdolliset lisätiedotteet löytyvät Tuusulan seudun vesilaitoksen kotisivuilta www.tsvesi.fi

24.09.2018 - Vedenkeittokehotus Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä on purettu.

Ruoka- ja juomavettä ei enää tarvitse keittää ennen käyttöä Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä. Söderkullan vesitornista ja vesijohtoverkostosta löytyi pintavesisaastutusta ilmentäviä bakteereita torstaina (20.9.2018), minkä vuoksi alueelle annettiin viime viikolla vedenkeittokehotus. Keittokehotus on nyt purettu, ja vesijohtovettä voi käyttää alueella normaalisti.