Hyrylän vesitornissa puhdistustyö ti 27.10.

Tuusulan seudun vesilaitos kuntayhtymä (TSV) tekee Hyrylän vesitornissa normaalin kunnossapito-ohjelman mukaisen puhdistustyön tiistaina 27.10. klo 8-16. Puhdistuksen aikana vesitorni ei ole käytössä ja paineen pito verkostossa tapahtuu vedenkäsittelylaitosten avulla. Tästä voi aiheutua muutoksia veden paineessa. Myös virtaussuunnat saattavat muuttua normaalista, mikä voi aiheuttaa veden ajoittaista samentumista. Mahdollinen häiriöalue on esitetty oheisella kartalla:

Hyrylä aluerajaus

Huomioitavaa:

Mahdollisten painevaihtelujen takia putkistoista saattaa irrota saostumia ja ruostetta, joista voi aiheutua vesijohtoveden laatuhaittoja mm. vesihanojen ja pesukoneiden sihtien tukkeutumista sekä vaalean pyykin värjäytymistä. Ennen veden käyttämistä suositamme mahdollisten haittojen poistamiseksi veden juoksuttamista, kunnes vesi kirkastuu.

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja:

käyttömestari Tuomas Turunen, 041-4349332 (klo 8-16)
Vaihde-/päivystysnumero: 040-5040444 (24 h/vrk)

24.09.2018 - Vedenkeittokehotus Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä on purettu.

Ruoka- ja juomavettä ei enää tarvitse keittää ennen käyttöä Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä. Söderkullan vesitornista ja vesijohtoverkostosta löytyi pintavesisaastutusta ilmentäviä bakteereita torstaina (20.9.2018), minkä vuoksi alueelle annettiin viime viikolla vedenkeittokehotus. Keittokehotus on nyt purettu, ja vesijohtovettä voi käyttää alueella normaalisti.