Hakuilmoitus: Käyttöpäällikkö

Haemme KÄYTTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Käyttöpäällikkö vastaa veden tuotannon ja jakelun toimivuudesta. Tehtäviin kuuluu myös vesilaitoksen varallaolo muun henkilökunnan kanssa. Käyttöpäällikkö toimii toimitusjohtajan varahenkilönä.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva teknisen alan koulutus ja vähintään kolmen vuoden työkokemus vesihuoltoalalla. Tehtävä edellyttää vähintään voimassa olevia B-ajokorttia, vesityökorttia, tieturvakorttia ja työturvallisuuskorttia.

Viran palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan määräämisen yhteydessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 4.4.2017 mennessä osoitteeseen: Tuusulan seudun vesilaitos kuntayhtymä, Kirkkotie 49, 04310 TUUSULA.

Lisätietoja:

Hakuilmoitus

24.09.2018 - Vedenkeittokehotus Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä on purettu.

Ruoka- ja juomavettä ei enää tarvitse keittää ennen käyttöä Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä. Söderkullan vesitornista ja vesijohtoverkostosta löytyi pintavesisaastutusta ilmentäviä bakteereita torstaina (20.9.2018), minkä vuoksi alueelle annettiin viime viikolla vedenkeittokehotus. Keittokehotus on nyt purettu, ja vesijohtovettä voi käyttää alueella normaalisti.