Etelä-Tuusulan vedenjakelussa häiriöitä

Tuusulan seudun vesilaitos kuntayhtymä tekee Tuusulassa Firanlähteentiellä vesijohtoverkoston saneeraustöitä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 4 – 5.5.2010. Työt aloitetaan tiistai-iltana klo 22:00 ja niiden arvioidaan kestävän keskiviikkoaamuun klo 05:00 saakka. Saneeraustöiden ajaksi Etelä-Tuusulaan johdetaan vettä Vantaan Ilolan suunnasta. Tästä johtuen paine verkostossa laskee huomattavasti ja korkeimmalla sijaitsevat kiinteistöt erityisesti Myllykylän Kiilinmäen alueella saattavat jäädä kokonaan ilman vettä. Putkiston virtaussuunnissa tapahtuu myös muutoksia, jonka aiheuttamana putkistosta voi irrota saostumia. Mahdollinen häiriöalue koskee Tuusulan kunnan asuinalueita Maantiekylässä, Mätäkivennummella, Huhtariihessä ja Myllykylässä sekä työpaikka-alueita Jusslassa ja Sammonmäellä. Häiriöalue ei ulotu Ruotsinkylään saakka.

Pyydämme varaamaan työn aikana tarvitsemanne (huomaa myös WC:n tarvitsema huuhteluvesi) käyttöveden irtoastioihin sulkupäivänä hyvissä ajoin ennen edellä ilmoitettua sulkuaikaa. Jos veden laadussa on aistein havaittavia muutoksia, on syytä välttää veden nauttimista sellaisenaan ja juoksuttaa vettä, kunnes se kirkastuu. Myös pesukoneiden käyttöä on syytä välttää mahdollisen laatuhäiriön aikana.

PAHOITTELEMME TEILLE MAHDOLLISESTI AIHEUTUVAA HÄIRIÖTÄ

Lisätietoja saa tarvittaessa numerosta: 040-5040444 (24 h/vrk)

Häiriöalueen rajaus kartalla (pdf-tiedosto)

24.09.2018 - Vedenkeittokehotus Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä on purettu.

Ruoka- ja juomavettä ei enää tarvitse keittää ennen käyttöä Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä. Söderkullan vesitornista ja vesijohtoverkostosta löytyi pintavesisaastutusta ilmentäviä bakteereita torstaina (20.9.2018), minkä vuoksi alueelle annettiin viime viikolla vedenkeittokehotus. Keittokehotus on nyt purettu, ja vesijohtovettä voi käyttää alueella normaalisti.